P4 - Rossini, La Gazza Larda

En Rossini... ai! En Gioacchino Rossini!!!Aquest gran compositor tenia fama de ser molt ràpid escrivint, però a vegades per força.

Diuen les males llengües, que a l'hora de composar aquesta Òpera, La Gazza Larda (en català La Garsa Lladre), el senyor que feia l'espectacle va haver de tancar en Rossini dins una habitació perquè el dia abans mateix de l'estrena encara no havia composat res!!! Després va tirar les partitures fetes per la finestra i així els músics van poder començar a preparar l'òpera!

Mireu l'Obertura en aquest concert, que és la part que hem treballat amb els nens i nenes de P4.Amb P4 hem treballat la Intensitat. So Fort i Fluix. Ens hem inventat que érem un exèrcit i amb el so de marxa Fort havíem de caminar per tornar a casa, però quan la música sonava fluixa ens havíem d'amagar perquè els enemics no ens veiessin!!! Aquí teniu el vídeo:I com a curiositat us deixo un vídeo de dos guitarristes clàssics interpretant la mateixa obertura. Escolteu quina diferència amb la versió orquestral però que bé que sona!!! :D
3 comentaris:

Anònim ha dit...

hola vanessa com estas me ancanta al blog aquet!!! ara no astem en el ordinador nostre estem en una tenda de informatica al costat de cole!! adeu vanessa.

Anònim ha dit...

bona nit a tots!!!!!!!!!!!!!!

Jordi ha dit...

Hola, sóc en Jordi. A quina Vanessa us esteu dirigint? ¿?¿?

Publica un comentari a l'entrada