Aquest segon trimestre hem començat amb una cançó nova de Flauta. En aquesta partitura ja hem de fer servir la mà dreta fins al DO i costa bastant!!! Aquí teniu a sisè practicant tot just el segon dia... deu ni do!!! En mica en mica aniran sortint totes les notes!!! De moment ja poden seguir el tempo de TOCOLAFLAUTA que va bastant ràpid!!!



També us deixo el vídeo de TOCOLAFLAUTA amb la digitació i la partitura. Canya a la flautaaa!!!


Vídeo:



Partitura:



Read Users' Comments ( 0 )

En aquesta peça hem escoltat trompetes, violins i timbals... i sonaven fort i fluix.

Vinga va!!! Gireu quan sentiu el vostre instrument!!!

Rotllana Interior: Timbals
Rotllana del mig: Violins
Rotllana Exterior: Trompetes




Read Users' Comments ( 0 )

Avui a P4 hem escoltat a una Reina una mica bastant bruixota... LA REINA DE LA NIT!!!

Aquesta malvada vol que una princesa anomenada Pamina fagi mal a un home bo anomenat Sarastro, però al final de l'obra no ho aconseguirà...!!!

Els nens i les nenes de P4 també han après que aquesta música la va compondre en Wolfang Amadeus Mozart! I han quedat ben parats quan han sabut que a la edat d'ells, 4 anys, ja sabia tocar el piano!!!

Mireu, mireu amb quina consentració escoltaven i miraven la àrea de la Reina de la Nit! Endavant!



Aquí podeu tornar a escoltar i gaudir d'aquesta peça que és i serà eterna!!!



Read Users' Comments ( 0 )

P5 - L'Hivern

Quin fred que fa! Aquesta setmana com bé diu la cançó, l'Hivern ens fa rogir les galteees!!!




Read Users' Comments ( 0 )

Tornem de vacances i anem a totes...

Aquestes dues setmanes ja hem començat a treballar la nova cançó de la cantata del nostre rossegador preferit. La nova cançó s'anomena Desig.

En el moment en què en Geronimo canta aquesta cançó, no té gaire autoestima i se sent una miqueta fràgil! L'Stilton creu que, per ser un simple ratolí, no podrà aconseguir salvar a la princesa Flordiana...  tot i això, a mesura que la història vagi avançant tot canviar... ;-P


Aquí ens teniu cantant la nova cançó. Encara falten més sessions per aprendre-la del tot, però anem en bon camí... molt bon camí. ;-P








Per últim, aquí teniu la lletra:


Read Users' Comments ( 0 )

2n - Simfonia de les Joguines

La primera audició que hem treballat a la classe de segon, aquest segon trimestre ha estat la Simfonia de les joguines. Una obra de Leopold Mozart, el pare del mismíssim Wolfang Amadeus Mozart! Durant molt anys s'havia atribuit l' autoria de l'obra a un altre músic, però sembla que va ser Leopold, el qual va voler composar una obra pel futur naixement del seu fill.

Aquí teniu en Leopold!



Nosaltres n'hem escoltat una part, un minuet. Hem descobert que hi sonaven 4 instruments de joguina i hem fet un joc per poder-los diferenciar. Primer es sent un CUCUT, després el TIMBAL, després unes TROMPETES que a nosaltres ens han semblat un TREN i per acabar també hem sentit RECLAMS d'OCELLS!

Ens ho hem passat molt bé fent la representació dels quatre grups!!!




Read Users' Comments ( 0 )

FESTIVAL de NADAL - DANSES 2012

Qui dia passa any empeny! I ja el tenim aquí! Ja som al 2013!!!

Un any més, tota l'escola ens vam reunir juntament amb tots els pares, mares i família, en aquest cas al Pavelló Germans Margall, per poder gaudir de les danses, cançons en anglès i poemes que els alumnes ens van preparar.

Em sap greu pel retràs en la publicació d'aquest post tant esperat, però he tingut l'ordinador "al metge" i no he pogut penjar i editar els vídeos durant les vacances de Nadal. :-(

Així doncs, aquí teniu les Danses que vam treballar per aquest Nadal! Tota l'escola va fer una gran feina! (Les cançons en Anglès les trobareu al bloc de l'especialitat, i també més endavant penjaré tots els vídeos al bloc de Festes).








15 - 5è Call me baby from Escola Montserrat Malgrat on Vimeo.




Read Users' Comments ( 0 )